Professionele website laten maken

Wil je een nieuwe website laten maken?
Die bovendien gemakkelijk gevonden wordt via google?

Ik heb me gespecialiseerd in het maken van professionele websites voor starters, zelfstandigen en vrije beroepers.
Betaalbare websites, geoptimaliseerd voor Google, die potentiële klanten aantrekken.

Gemaakt met WordPress, eenvoudig & gebruiksvriendelijk

Ik gebruik WordPress om mooie websites te maken die je zelf ook gemakkelijk kan aanpassen. Zonder dat je daarvoor een dikke handleiding moet doornemen.

Bovendien is WordPress zeer flexibel. Standaard bevat WordPress alles om een goede, professionele website te maken. Daarnaast is het gemakkelijk uit te breiden met de functionaliteiten die je wenst.

Eens je website live is, toon ik je hoe je zelf je teksten kan aanpassen en pagina’s kan toevoegen.

Een nieuwe website laten maken in WordPress?
Vind nieuwe klanten in de buurt

Je website wordt geoptimaliseerd voor Google

Je wil een website laten maken die goed gevonden wordt in Google? Bij het maken van je website staat vindbaarheid via zoekmachines centraal. Zowel technisch, structureel als inhoudelijk zorg ik er voor dat je website goed vindbaar zal zijn via  Google (= SEO of zoekmachineoptimalisatie).

Daarnaast zorg ik ook voor een aangename gebruikservaring voor je bezoekers. Een gebruiksvriendelijke website zorgt er namelijk voor dat potentiële klanten langer op je website blijven én sneller contact zullen opnemen.

Bij het laten maken van je website mag je van mij heel wat input verwachten: bijv. tips om je teksten en foto’s te optimaliseren. Alsook welke sociale media je best inzet om je potentiële klanten te bereiken.

Wil je graag je ideeën bespreken?

Contacteer mij

Mijn werkwijze

Je nieuwe website laten maken zou een productief en aangenaam proces moeten zijn. Daarvoor werk ik nauw met je samen (open communicatie en feedback) zodat we samen de perfecte website voor jouw zaak kunnen maken.

 1. Nadat je mij hebt gecontacteerd, bel ik je op. Indien je vraag binnen mijn expertise ligt, maken we een afspraak om jouw ideeën verder te bespreken.
 2. Je vertelt mij over je verwachtingen en doelstellingen. Je mag van mij meteen eerlijke en concrete feedback verwachten
 3. Ik stel een gedetailleerde offerte op. Alles staat duidelijk vermeld zodat er geen verrassingen zijn achteraf.
 4. Indien je akkoord gaat met de offerte, gaan we van start: je levert mij alle benodigdheden zoals teksten en afbeeldingen.
 5. Ik installeer WordPress en de nodige functionaliteiten. Dat gebeurt op een testserver of meteen onder je domeinnaam. Doorheen het bouwproces kan je steeds perfect meevolgen én feedback geven.
 6. We kiezen en installeren de template voor je website.
 7. Ik maak de nodige pagina’s aan, ik plaats de juiste inhoud in de pagina’s. Op dit moment heb je al een goed idee van hoe je website er uiteindelijk uit zal zien.
 8. Eens je je nieuwe website gevalideerd hebt, zet ik deze live en meld ik deze aan bij Google. Je website wordt uitgebreid getest.
 9. Je krijg van mij een opleiding zodat je zelf de inhoud van je website kan beheren.

Doorheen het hele proces is er voldoende tijd om bij te sturen indien nodig. Op die manier is het eindresultaat volledig volgens je verwachtingen.

Onderstaande is steeds inbegrepen

Je website laten maken, dat omvat steeds het volgende:

 • Responsive webdesign, zodat je website goed zichtbaar is op elke computer, tablet of smartphone
 • Steeds geoptimaliseerd voor Google
 • Inclusief gebruiksvriendelijk CMS zodat je zelf gemakkelijk de inhoud wijzigen
 • Scherpe éénmalige prijs
 • Persoonlijke ondersteuning, ook nadat ik je website online heb gezet
 • Na oplevering ben je 100% eigenaar van je website, je hangt niet vast aan een contract
 • Persoonlijke opleiding: ik leg je stap voor stap uit hoe je zelf pagina’s kan toevoegen en aanpassen
 • Een SSL-certificaat (https)
 • Gratis 1 e-mailbox van 1 Gb (jouwnaam@jouwdomein.be)

Wat zeggen mijn klanten?

Kim Degraeve
Kim Degraeve
17:52 19 Oct 17
Ik contacteerde Stijn het eerst om mijn SEO en mijn "sucky" website te bekijken. Hij zorgde ervoor dat ik ongelofelijk goed gevonden wordt op SEO, maar bekeek ook de gehele structuur van de website. Naast zijn skills hierin moet ik hem ook echt al zijn punten geven op klantvriendelijkheid, man wat moet hij afgezien hebben met mijn duizenden mailtjes. Hij stond altijd paraat, reageerde bijna altijd onmiddellijk (heeft er waarschijnlijk wat nachtwerk aan overgehouden) en kwam zelf ook met oplossingen (hij dacht mee). Wat ik altijd enorm apprecieerde is dat wanneer hij werkte aan iets dat hij me altijd op de hoogte hield van wat de kostprijs ging zijn, bij elk extra ding ik vroeg vermeldde hij direct de meerprijs en vroeg dan of hij door mocht gaan met de opdracht. Niet dat ik hem niet al vertrouwde, maar het is leuk dat je op die manier niet verrast wordt door een bepaald bedrag. Nu zie ik Stijn als mijn technisch "raadgever" hij is mijn go to als ik niet weet wat ik moet doen.. en ondertussen hielp hij me ook met mijn tweede website 🙂Lees meer
Bram Solomé
Bram Solomé
18:33 23 Oct 17
Mediaplay is een absolute aanrader voor het bouwen van je website! Zaakvoerder Stijn Mistiaen maakte een mooie site voor ons en wij hebben sinds het lanceren ervan veel nieuwe klanten bereikt. We staan dan ook altijd zeer goed in de google ranking. Alle hedendaagse wensen zoals online boekingen en integratie van sociale media werden vervuld. De samenwerking en communicatie verliepen heel vlot en de prijs was meer dan correct. Stijn leerde ons zelf aanpassingen doen aan de site zodat we niet telkens afhankelijk zijn van derden als er weer eens iets aangepast moet worden. Absolute topper!!!Lees meer
Heidi Hemelsoet
Heidi Hemelsoet
06:47 20 Oct 17
Door de professionele begeleiding van Stijn van Mediaplay kreeg mijn zaak een enorme boost. Door hem leerde ik inzien dat een website meer is dan enkel een visitekaartje. Het is een ideale bron voor klantenwerving. Door te investeren in optimalisatie van de website, sta ik vandaag op een ereplaats in Google , zoekterm "boekhouder Gent".
Tom Claeys
Tom Claeys
10:38 08 Nov 17
Alleen maar superlatieven voor het werk van Mediaplay. Een mooie website op maat, die altijd snel opgepikt wordt op Google, en de juiste doelgroep bereikt. Ook door de dienst na verkoop en persoonlijke aanpak onderscheidt Stijn zich van de concurrentie. Een absolute aanrader.
Marijke Baeckelandt
Marijke Baeckelandt
07:14 22 Nov 17
Correcte en vriendelijke afhandeling van onze vraag. Website werd binnen de afgesproken deadline gemaakt met volledige inspraak over uitzicht en functionaliteit. De grote meerwaarde is de uitgesproken klantvriendelijke dienstverlening. Indien niet onmiddellijk of binnen enkele uren, kun je er zeker op vertrouwen dat je binnen de 24 uren een antwoord krijgt. Problemen en vragen worden bijzonder snel opgelost en altijd met een uitgesproken klantgerichte reflex. De prijs van de website bleek bovendien erg concurrentieel tav andere offertes. Erg tevreden met de samenwerking.Lees meer

Wil je graag je ideeën bespreken?

Contacteer mij

Google Beoordelingen
5.0