Website laten maken

Je wil een nieuwe website laten maken?

Goed webdesign is méér dan een mooie website laten maken.

Een goede website is ook duidelijk en gebruiksvriendelijk.
Voor jou, je klanten én Google.

Ik voorzie steeds het volgende:

 • Responsive webdesign, zodat je website goed zichtbaar is op elk toestel
 • Steeds geoptimaliseerd voor Google
 • Inclusief gebruiksvriendelijk CMS zodat je zelf gemakkelijk de inhoud wijzigen
 • Scherpe éénmalige prijs, géén onderhoudskosten dankzij automatische updates
 • Persoonlijke ondersteuning, ook nadat ik je website online heb gezet
 • Na oplevering ben je 100% eigenaar van je website, je hangt niet vast aan een contract
 • Jaarlijks prestatierapport, zodat je een goed zicht hebt op de evolutie van de bezoekers van je website
 • Persoonlijke opleiding: ik leg je stap voor stap uit hoe je zelf pagina’s kan toevoegen en aanpassen
 • Een SSL-certificaat (https) is inbegrepen

Wat zeggen mijn klanten?

Kim Degraeve
Kim Degraeve
17:52 19 Oct 17
Ik contacteerde Stijn het eerst om mijn SEO en mijn "sucky" website te bekijken. Hij zorgde ervoor dat ik ongelofelijk goed gevonden wordt op SEO, maar bekeek ook de gehele structuur van de website. Naast zijn skills hierin moet ik hem ook echt al zijn punten geven op klantvriendelijkheid, man wat moet hij afgezien hebben met mijn duizenden mailtjes. Hij stond altijd paraat, reageerde bijna altijd onmiddellijk (heeft er waarschijnlijk wat nachtwerk aan overgehouden) en kwam zelf ook met oplossingen (hij dacht mee). Wat ik altijd enorm apprecieerde is dat wanneer hij werkte aan iets dat hij me altijd op de hoogte hield van wat de kostprijs ging zijn, bij elk extra ding ik vroeg vermeldde hij direct de meerprijs en vroeg dan of hij door mocht gaan met de opdracht. Niet dat ik hem niet al vertrouwde, maar het is leuk dat je op die manier niet verrast wordt door een bepaald bedrag. Nu zie ik Stijn als mijn technisch "raadgever" hij is mijn go to als ik niet weet wat ik moet doen.. en ondertussen hielp hij me ook met mijn tweede website 🙂Lees meer
Bram Solomé
Bram Solomé
18:33 23 Oct 17
Mediaplay is een absolute aanrader voor het bouwen van je website! Zaakvoerder Stijn Mistiaen maakte een mooie site voor ons en wij hebben sinds het lanceren ervan veel nieuwe klanten bereikt. We staan dan ook altijd zeer goed in de google ranking. Alle hedendaagse wensen zoals online boekingen en integratie van sociale media werden vervuld. De samenwerking en communicatie verliepen heel vlot en de prijs was meer dan correct. Stijn leerde ons zelf aanpassingen doen aan de site zodat we niet telkens afhankelijk zijn van derden als er weer eens iets aangepast moet worden. Absolute topper!!!Lees meer
Heidi Hemelsoet
Heidi Hemelsoet
06:47 20 Oct 17
Door de professionele begeleiding van Stijn van Mediaplay kreeg mijn zaak een enorme boost. Door hem leerde ik inzien dat een website meer is dan enkel een visitekaartje. Het is een ideale bron voor klantenwerving. Door te investeren in optimalisatie van de website, sta ik vandaag op een ereplaats in Google , zoekterm "boekhouder Gent".
Tom Claeys
Tom Claeys
10:38 08 Nov 17
Alleen maar superlatieven voor het werk van Mediaplay. Een mooie website op maat, die altijd snel opgepikt wordt op Google, en de juiste doelgroep bereikt. Ook door de dienst na verkoop en persoonlijke aanpak onderscheidt Stijn zich van de concurrentie. Een absolute aanrader.
Marijke Baeckelandt
Marijke Baeckelandt
07:14 22 Nov 17
Correcte en vriendelijke afhandeling van onze vraag. Website werd binnen de afgesproken deadline gemaakt met volledige inspraak over uitzicht en functionaliteit. De grote meerwaarde is de uitgesproken klantvriendelijke dienstverlening. Indien niet onmiddellijk of binnen enkele uren, kun je er zeker op vertrouwen dat je binnen de 24 uren een antwoord krijgt. Problemen en vragen worden bijzonder snel opgelost en altijd met een uitgesproken klantgerichte reflex. De prijs van de website bleek bovendien erg concurrentieel tav andere offertes. Erg tevreden met de samenwerking.Lees meer

Wil je graag je ideeën bespreken?

Vraag je gratis consultatie aan

Of lees hieronder verder voor meer informatie & prijzen.

(Liever meteen een offerte op maat? Die kan je hier aanvragen!)

Vind nieuwe klanten bij jou in de buurt

Of je nu een kinesist bent of een boekhoudkantoor hebt, waarschijnlijk wil je klanten aantrekken bij jou in de buurt. Daarom is het belangrijk dat je potentiële klanten jouw website en contactgegevens makkelijk terugvinden via Google en andere zoekmachines.

Dit bereiken we door enkele gerichte technische en inhoudelijke optimalisaties. Daarnaast zorg ik ook voor de juiste links naar je website.

Vind nieuwe klanten in de buurt
Goed leesbaar op elk scherm

Je nieuwe website goed leesbaar op elk scherm

Of je bezoekers je website nu bezoeken via een gewone pc, een tablet of een smartphone, je website zal steeds goed leesbaar zijn.

Elke website die ik bouw heeft een responsive design, wat wil zeggen dat de layout zich automatisch aanpast aan de grootte van het scherm. Zo ben je zeker dat je boodschap steeds goed over komt!

Wijzig zelf de inhoud van je website

Een website laten maken en nadien je website zelf aanpassen? Geen probleem!

Ik voorzie je website standaard van een zeer gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem). Zo maak, wijzig of verwijder je zelf in een handomdraai inhoud op je website.

Uiteraard voorzie ik een opleiding bij de oplevering van je website. En zit je nadien toch vast, dan help ik je graag verder!

Wijzig zelf de inhoud van je website
Jaarlijks prestatierapport

Ik volg de prestaties van je website op

Eens je website opgeleverd is, blijf ik de prestaties van je website opvolgen. Tijdens de eerste maanden volg ik op of je doelen behaald worden.

En jaarlijks mag je van mij een prestatierapport verwachten. Dit is een bondig maar to-the-point rapport dat de belangrijkste data over de bezoekers van je website weergeeft, in begrijpbare taal.

Liever zelf toegang tot de analytics van je website? Geen enkel probleem, je hoeft het maar te vragen.

En op technisch vlak?

Maak je geen zorgen! Een SSL-certificaat, browser caching, Gzip, backups, firewall, automatische updates,… het is allemaal inbegrepen.

Geen idee waarover ik het heb? Geen probleem, ik leg het je graag uit in begrijpbare taal zodat je goed weet wat er allemaal inbegrepen is.

Technische seo

Wat is de prijs om een website te laten maken?

Ik voorzie 2 pakketten:

Webdesign Lokale SEO

870 euréénmalig
 • Vind klanten bij jou in de buurt
 • Inclusief 5 pagina’s
 • Doorgedreven SEO

Webdesign SEO

1190 euréénmalig
 • Vind klanten in een ruime regio
 • Inclusief 5 pagina’s
 • Doorgedreven SEO
 • Geoptimaliseerde FAQ-sectie
 • Geoptimaliseerde blog
 • 1/2 dag SEO-training

De prijs voor een extra pagina is 30 eur. De prijs voor een SEO geoptimaliseerde pagina is 90 eur. Uiteraard kan je via het CMS zelf extra pagina’s toevoegen.

Voor bepaalde (specifieke) aanpassingen aan de layout kunnen we een meerprijs aanrekenen. Dit laten we steeds op voorhand weten inclusief een inschatting van de extra kost.

Heb je specifieke noden of wil je bepaalde extra functionaliteiten (blog, meerdere talen,…) toevoegen aan je website? Laat het ons weten en dan nemen we dit op in de offerte. Extra functionaliteiten kunnen ook steeds op een later tijdstip worden toegevoegd.

Hoeveel kost een domeinnaam en webhosting?

Naast de éénmalige kost voor de website zelf, is er ook nog de jaarlijkse kost voor de domeinnaam en de webhosting.

De prijs voor de domeinnaam en webhosting is samen jaarlijks 115 eur.

Hiervoor doen we een beroep op Combell, de nr 1 in België op het vlak van webhosting.

Heb je reeds webruimte of een domeinnaam? Geen probleem, laat het ons weten en dan verwerken we dit in onze offerte.

Zijn er nog bijkomende kosten?

Neen, buiten de éénmalige kostprijs van de website zelf en de jaarlijkse kostprijs van de domeinnaam en webhosting, zijn er geen extra kosten.

Aangezien onze websites voorzien zijn van automatische updates, zijn er ook geen onderhoudskosten. We volgen je website zelf op zodat we zeker zijn dat deze steeds in orde is. Je weet op voorhand dus precies hoeveel je website zal kosten!

Voor extra functionaliteiten of uitbreidingen maken we steeds vooraf een offerte op zodat je een zicht hebt op de extra kostprijs.

Onderstaande is steeds inbegrepen

 • Responsive webdesign, zodat je website goed zichtbaar is op elk toestel
 • Steeds geoptimaliseerd voor Google
 • Inclusief gebruiksvriendelijk CMS zodat je zelf gemakkelijk de inhoud wijzigen
 • Scherpe éénmalige prijs, géén onderhoudskosten dankzij automatische updates
 • Persoonlijke ondersteuning, ook nadat ik je website online heb gezet
 • Na oplevering ben je 100% eigenaar van je website, je hangt niet vast aan een contract
 • Jaarlijks prestatierapport, zodat je een goed zicht hebt op de evolutie van de bezoekers van je website
 • Persoonlijke opleiding: ik leg je stap voor stap uit hoe je zelf pagina’s kan toevoegen en aanpassen
 • Een SSL-certificaat (https)

Voor wie werk ik?

Ik maak voornamelijk websites voor zelfstandigen en KMO’s in Oost-Vlaanderen (Gent en randgemeenten). Daarnaast heb ik steeds meer en meer klanten in West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Mijn troef? Een zeer klantgerichte aanpak!

Ik luister naar je wensen, verlangens en ik ben een klankbord.
Je mag van mij eerlijk advies verwachten.
Bij vragen of twijfels kan je mij steeds bereiken.

Recente blogartikels over webdesign

26okt

WordPress ondersteuning of WordPress hulp nodig?

Ben je op zoek naar professionele WordPress ondersteuning of WordPress hulp? Wij hebben bijna 10 jaar ervaring met WordPress!.. Lees verder →
13okt

Deze 7 gratis WordPress plugins installeer ik altijd

Eén van de grote voordelen van WordPress is dat je de functionaliteiten kan uitbreiden met WordPress plugins. Veel van deze plugins kan je.. Lees verder →
06okt

Krijg je in Chrome ook de melding “Niet veilig” te zien op sommige websites?

Krijg je in Chrome sinds enkele dagen ook soms de melding “Niet veilig” te zien in de url-balk? En twijfel je of je.. Lees verder →

Google Beoordelingen
5.0