Webdesign Gent

Je bent op zoek naar webdesign in Gent?

Hallo, ik ben Stijn! Ik ben gespecialiseerd in webdesign voor zelfstandigen en KMO’s in en rondom Gent. Websites die meer bezoekers aantrekken én nieuwe klanten opleveren.

De websites die ik ontwerp zijn goed zichtbaar op alle toestellen en steeds voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS, zodat je zelf de inhoud van je website kan aanpassen.

En de webdesign prijzen? Voor 870 eur heb je reeds een zeer complete website. Inclusief gebruiksvriendelijk CMS.

Webdesign Gent - Stijn Mistiaen

Bij het maken van je website houd ik rekening met het volgende:

 • Responsive webdesign, zodat je website goed zichtbaar is op elk toestel
 • Steeds geoptimaliseerd voor Google
 • Als je dat wil, kan je zelf gemakkelijk de inhoud wijzigen
 • Scherpe éénmalige prijs, géén onderhoudskosten dankzij automatische updates
 • Persoonlijke ondersteuning, ook nadat ik je website online heb gezet
 • Na oplevering ben je 100% eigenaar van je website, je hangt niet vast aan een contract

Wat zeggen mijn klanten?

Kim Degraeve
Kim Degraeve
17:52 19 Oct 17
Ik contacteerde Stijn het eerst om mijn SEO en mijn "sucky" website te bekijken. Hij zorgde ervoor dat ik ongelofelijk goed gevonden wordt op SEO, maar bekeek ook de gehele structuur van de website. Naast zijn skills hierin moet ik hem ook echt al zijn punten geven op klantvriendelijkheid, man wat moet hij afgezien hebben met mijn duizenden mailtjes. Hij stond altijd paraat, reageerde bijna altijd onmiddellijk (heeft er waarschijnlijk wat nachtwerk aan overgehouden) en kwam zelf ook met oplossingen (hij dacht mee). Wat ik altijd enorm apprecieerde is dat wanneer hij werkte aan iets dat hij me altijd op de hoogte hield van wat de kostprijs ging zijn, bij elk extra ding ik vroeg vermeldde hij direct de meerprijs en vroeg dan of hij door mocht gaan met de opdracht. Niet dat ik hem niet al vertrouwde, maar het is leuk dat je op die manier niet verrast wordt door een bepaald bedrag. Nu zie ik Stijn als mijn technisch "raadgever" hij is mijn go to als ik niet weet wat ik moet doen.. en ondertussen hielp hij me ook met mijn tweede website 🙂Lees meer
Bram Solomé
Bram Solomé
18:33 23 Oct 17
Mediaplay is een absolute aanrader voor het bouwen van je website! Zaakvoerder Stijn Mistiaen maakte een mooie site voor ons en wij hebben sinds het lanceren ervan veel nieuwe klanten bereikt. We staan dan ook altijd zeer goed in de google ranking. Alle hedendaagse wensen zoals online boekingen en integratie van sociale media werden vervuld. De samenwerking en communicatie verliepen heel vlot en de prijs was meer dan correct. Stijn leerde ons zelf aanpassingen doen aan de site zodat we niet telkens afhankelijk zijn van derden als er weer eens iets aangepast moet worden. Absolute topper!!!Lees meer
Heidi Hemelsoet
Heidi Hemelsoet
06:47 20 Oct 17
Door de professionele begeleiding van Stijn van Mediaplay kreeg mijn zaak een enorme boost. Door hem leerde ik inzien dat een website meer is dan enkel een visitekaartje. Het is een ideale bron voor klantenwerving. Door te investeren in optimalisatie van de website, sta ik vandaag op een ereplaats in Google , zoekterm "boekhouder Gent".
Tom Claeys
Tom Claeys
10:38 08 Nov 17
Alleen maar superlatieven voor het werk van Mediaplay. Een mooie website op maat, die altijd snel opgepikt wordt op Google, en de juiste doelgroep bereikt. Ook door de dienst na verkoop en persoonlijke aanpak onderscheidt Stijn zich van de concurrentie. Een absolute aanrader.
Marijke Baeckelandt
Marijke Baeckelandt
07:14 22 Nov 17
Correcte en vriendelijke afhandeling van onze vraag. Website werd binnen de afgesproken deadline gemaakt met volledige inspraak over uitzicht en functionaliteit. De grote meerwaarde is de uitgesproken klantvriendelijke dienstverlening. Indien niet onmiddellijk of binnen enkele uren, kun je er zeker op vertrouwen dat je binnen de 24 uren een antwoord krijgt. Problemen en vragen worden bijzonder snel opgelost en altijd met een uitgesproken klantgerichte reflex. De prijs van de website bleek bovendien erg concurrentieel tav andere offertes. Erg tevreden met de samenwerking.Lees meer

Wil je graag je ideeën bespreken?

Contacteer mij voor een vrijblijvende babbel.

Weinig tijd? Geen probleem, ik kom graag naar je toe!

Contacteer mij

Of lees hieronder verder voor meer informatie & prijzen.

Vind nieuwe klanten in en rondom Gent

Het maakt niet uit of je boekhouder of kinesist bent, waarschijnlijk wil je klanten aantrekken bij jou in de buurt. Daarom is het belangrijk dat je potentiële klanten jouw website en contactgegevens gemakkelijk terugvinden via Google en andere zoekmachines.

Hoe pak ik dit aan? Ik voer enkele gerichte inhoudelijke en technische optimalisaties door. Daarnaast zorg ik ook voor enkele kwalitatieve links naar je website.

Vind nieuwe klanten in de buurt
Goed leesbaar op elk scherm

Je nieuwe SEO website goed zichtbaar op elk scherm

Of je bezoekers je website nu bezoeken via een laptop, een tablet of een smartphone, je website zal steeds goed zichtbaar zijn.

Elke website die ik maak heeft een responsive design, wat wil zeggen dat de layout zich automatisch aanpast aan de grootte van het scherm. Zo ben je zeker dat je boodschap steeds goed over komt!

Wijzig zelf de inhoud van je website

Beroep doen op een webdesigner en nadien je SEO website zelf aanpassen? Dat is geen enkel probleem!

Ik voorzie je website standaard van een zeer gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem). Via het CMS kan je zelf inhoud toevoegen, aanpassen en verwijderen.

Uiteraard voorzie ik een opleiding bij de oplevering van je website. Zit je nadien toch vast, dan help ik je graag verder!

Wijzig zelf de inhoud van je website
Jaarlijks prestatierapport

Ik volg de prestaties van je SEO website op

Ook nadat je website opgeleverd is, blijf ik de prestaties van je website opvolgen. Tijdens de eerste maanden volg ik op of je doelen behaald worden.

En jaarlijks mag je van mij een prestatierapport verwachten. Dit is een  to-the-point rapport dat de belangrijkste data over de bezoekers van je SEO website weergeeft, in begrijpbare taal.

Heb je liever zelf toegang tot de analytics van je website? Geen enkel probleem, laat mij iets weten en dan breng ik dat zo snel mogelijk in orde.

En op technisch vlak?

Maak je geen zorgen! Een SSL-certificaat, browser caching, Gzip, backups, firewall, automatische updates,… het is allemaal inbegrepen!

Geen idee waarover ik het heb? Geen probleem, ik leg het je graag uit in begrijpbare taal zodat je goed weet wat er allemaal inbegrepen is.

Technische seo
Een website laten maken, wat kost dat?

Professioneel SEO webdesign, wat kost dat?

De prijzen voor een professioneel webdesign starten bij 870 eur (éénmalig).

Voor dat bedrag krijg je het volgende:

 • Een professionele website met een mooi ontwerp op maat
 • De mogelijkheid om zelf de inhoud te wijzigen via een zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem
 • Standaard inclusief 5 pagina’s waarvan 1 home pagina en 1 contact pagina met contactformulier
 • We optimaliseren je website voor minstens 1 keyword
 • We voorzien een korte opleiding zodat je zelf ook de inhoud van je website kan aanpassen
 • Persoonlijke support, ook na oplevering van je website
 • Jaarlijks prestatierapport, zodat je kan opvolgen of je website rendeert
 • En nog véél meer!

Klik hier voor meer informatie over de totale kostprijs van een MediaPlay website.

Heb ik je interesse opgewekt?

Contacteer mij voor een vrijblijvende babbel.

Weinig tijd? Geen probleem, ik kom graag naar je toe!

Contacteer mij

Enkele recente webdesign-projecten

Volgende klanten hebben onlangs een professionele website laten maken door MediaPlay:

Recente blogartikels over webdesign

06okt

Krijg je in Chrome ook de melding “Niet veilig” te zien op sommige websites?

Krijg je in Chrome sinds enkele dagen ook soms de melding “Niet veilig” te zien in de url-balk? En twijfel je of je.. Lees verder →
04okt

Hoe je eigen webshop maken met WordPress en WooCommerce

Wil je je eigen webshop maken, of je bestaande WordPress-website uitbreiden met een webshop? Dit kan je doen met WooCommerce. WooCommerce is een.. Lees verder →
03okt

Je eigen website maken of je website laten maken?

“Waarom moet ik een website laten maken? Vandaag de dag is het toch perfect mogelijk om je eigen website te maken!” Het is.. Lees verder →
Google Beoordelingen
5.0