Webdesign voor psycholoog Marijke Baeckelandt uit Zottegem
  • Webdesign voor Marijke Baeckelandt uit Zottegem

Webdesign voor psycholoog Marijke Baeckelandt uit Zottegem

De vraag van Marijke Baeckelandt uit Zottegem

Marijke had reeds een tiental jaar een (zelfgemaakte) website. Maar deze was totaal verouderd en niet meer geschikt voor smartphones en tablets. Daarom contacteerde ze mij voor het bouwen van een nieuwe responsive website. Aan het sobere design moest eigenlijk niet veel gewijzigd worden. De belangrijkste vraag was dat de website ook vlot toegankelijk zou zijn op smartphones en tablets.

Daarnaast was het belangrijk dat de website persoonlijk en laagdrempelig overkwam.

Hoe heb ik dit webdesign-project aangepakt?

Ik ben eerst en vooral gestart met het zoeken naar een template die qua structuur (layout) zo dicht mogelijk bij de oude website lag.

Daarna heb ik een nieuwe geoptimaliseerde website in WordPress gemaakt. Nieuwe klanten aantrekken was niet de prioriteit voor Marijke, de focus lag vooral op het uitwerken van een eenvoudige en duidelijke website. Het was vooral belangrijk dat (nieuwe) bezoekers vlot kunnen navigeren door de website en snel de juiste informatie kunnen terugvinden.

Het resultaat

Ondanks het feit dat zoekmachineoptimalisatie geen prioriteit was en dat hier geen extra aandacht aan werd besteed, sprong de website voor de meest gebruikte zoekterm toch van positie 10 in Google naar positie 2.

Wil je ook een website laten maken? Ontdek hier hoe ik je kunnen helpen. 

 

Wil jij ook een website die effectief meer klanten oplevert?

Contacteer mij voor een vrijblijvende babbel. Je kan mij gemakkelijk bereiken op mijn gsm (0486 62 14 56), via e-mail (stijn@mediaplay.be) of via onderstaand contactformulier.

Op werkdagen mag je van mij binnen 24u een antwoord verwachten.  • Client Psycholoog Marijke Baeckelandt
  • Date 8 december 2017
  • Tags Webdesign
  • URL View Project

Gerelateerde projecten