Webdesign voor boekhouder Heidi Hemelsoet in Gent
  • Webdesign & SEO voor Heidi Hemelsoet in Gent

Webdesign voor boekhouder Heidi Hemelsoet in Gent

De vraag van Heidi Hemelsoet uit Gent

Heidi Hemelsoet uit Gent contacteerde ons omdat ze een nieuwe website wilde laten maken. Ze had reeds enkele jaren een website maar die was nauwelijks zichtbaar in Google en bracht geen nieuwe klanten op.

Hoe we dit webdesign hebben aangepakt

Eerst en vooral zijn we gestart met het maken van een nieuwe, geoptimaliseerde, website in WordPress.

Met de homepagina wilden we 2 zaken bereiken:

  • de website persoonlijker maken, vandaar dat er werd gekozen van een foto van Heidi bovenaan.
  • Meteen duidelijk maken waarvoor men bij Heidi terecht kan. Daarom dat de website bovenaan de verschillende diensten vermeldt.

Aangezien de meeste websites van boekhouders nogal zakelijk en onpersoonlijk overkomen, hebben we ervoor gekozen om deze website zo persoonlijk en laagdrempelig mogelijk te maken:

  • Doorheen de website komen verschillende foto’s van Heidi terug
  • Het gebruik van een “over ons”-pagina
  • Uitnodigen tot een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de drempel te verlagen

Belangrijk voor de website van een zelfstandige of kmo is dat de contactgegevens steeds goed zichtbaar zijn. Daarom dat we er voor kozen om deze in de linker balk te plaatsen. Op die manier zijn de contactgegevens steeds direct zichtbaar voor potentiële klanten.

Resultaat

Al vrij snel behaalde de website goede posities in Google voor de zoektermen die we hadden geselecteerd. Het resultaat was dat het doelpubliek vlot de weg naar de website vond. De laagdrempeligheid van de website zorgde er bovendien voor dat heel wat bezoekers effectief ook een afspraak maakten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Review van Heidi

Door de professionele begeleiding van Stijn van Mediaplay kreeg mijn zaak een enorme boost. Door hem leerde ik inzien dat een website meer is dan enkel een visitekaartje. Het is een ideale bron voor klantenwerving.
Door te investeren in optimalisatie van de website, sta ik vandaag op een ereplaats in Google , zoekterm “boekhouder Gent”.

Wil je ook een website laten maken? Ontdek hier hoe wij je kunnen helpen. 

 

Wil jij ook een website die je effectief meer klanten oplevert?

Contacteer mij voor een vrijblijvende babbel. Je kan mij gemakkelijk bereiken op mijn gsm (0486 62 14 56), via e-mail (stijn@mediaplay.be) of via onderstaand contactformulier.

Op werkdagen mag je van mij binnen 24u een antwoord verwachten.  • Client Boekhouder Heidi Hemelsoet
  • Date 22 augustus 2017
  • Tags Webdesign
  • URL View Project

Gerelateerde projecten