Webdesign voor schilder Kenneth Lanneau uit Oosterzele
  • Webdesign schilder Oosterzele

Webdesign voor schilder Kenneth Lanneau uit Oosterzele

De vraag van Kenneth Lanneau uit Oosterzele

Enkele maanden terug contacteerde Kenneth Lanneau uit Oosterzele mij voor een nieuwe website. Kenneth is schilder en wou een stijlvolle website laten maken die op een eenvoudige manier kan weergeven welke diensten hij aanbiedt.

Hoe we dit webdesign-project hebben aangepakt

Eerst en vooral zijn we gestart met het maken van een nieuwe, geoptimaliseerde, website in WordPress. Omdat Kenneth op dat moment weinig tijd had, werden enkel kortere teksten aangeleverd.

Websites met weinig tekst hebben het nadeel dat ze minder goed indexeren in Google. Daarom registeren we onze klanten standaard ook voor Google Mijn Bedrijf, de online bedrijvengids van Google. Dit bevordert de lokale SEO. Bedrijven kunnen zo toch zichtbaar worden in Google voor potentiële klanten.

Het is echt wel belangrijk dat pagina’s voldoende tekst bevatten. Daarom zullen deze pagina’s in de nabije toekomst verder aangevuld worden.

Het resultaat

Dankzij Google Mijn Bedrijf werd de website vrij snel zichtbaar bovenaan in Google bij de lokale zoekopdrachten.. De website is ook zichtbaar in gewone zoekresultaten van Google, maar niet bij de topposities. Dit heeft alles te maken met het feit dat er te weinig tekst op de pagina’s staat. Dit wordt in de nabije toekomst aangepast. In tussentijd vinden potentiële klanten toch al de weg naar zijn website, dankzij de goede lokale zoekresultaten.

Wil je ook een website laten maken? Ontdek hier hoe wij je kunnen helpen. 

 

Wil jij ook een website die effectief meer klanten oplevert?

Contacteer mij voor een vrijblijvende babbel. Je kan mij gemakkelijk bereiken op mijn gsm (0486 62 14 56), via e-mail (stijn@mediaplay.be) of via onderstaand contactformulier.

Op werkdagen mag je van mij binnen 24u een antwoord verwachten.  • Client Schilderwerken Lanneau
  • Date 4 september 2017
  • Tags Webdesign
  • URL View Project

Gerelateerde projecten