Webdesign voor Claeys Cars in Merelbeke
  • Webdesign in Merelbeke voor Claeys Cars

Webdesign voor Claeys Cars in Merelbeke

De vraag van Tom uit Merelbeke

Claeys Cars uit Merelbeke was geïnteresseerd wilde een website laten maken maar met specifieke functionaliteiten: het moest namelijk eenvoudig zijn om zelf tweedehands auto’s online te plaatsen en er moest een meerwaarde zijn tov verschillende grote tweedehands autosites.

Hoe we dit webdesign-project hebben aangepakt?

Aangezien we nog klanten in de autosector hadden met een gelijke vraag, hebben we zelf een specifieke webapplicatie ontwikkeld in php / MySQL / jQuery. Deze webapplicatie bestaat uit 1 centraal beheersysteem waar verschillende websites van garages aan gekoppeld zijn. Het voordeel is dat al deze websites technisch gelijk zijn, maar toch volledig vrij zijn qua layout. Daarbij lag de nadruk op een paar zaken:

  • de webapplicatie moest zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn in gebruik
  • lokale SEO, zodat de website gevonden zou worden door potentiële klanten in de buurt van de garage

Resultaat

In Merelbeke zijn heel wat garages die tweedehands auto’s verkopen. Toch zijn we er in geslaagd om de website van Claeys Cars snel bovenaan in Google te krijgen voor de gewenste zoektermen.

70% van de bezoekers vindt de website via Google. Daarvan zijn de meeste lokale zoekers, namelijk uit Merelbeke en omliggende gemeenten. Dit zijn heel vaak potentiële klanten die specifiek op zoek zijn naar een tweedehands auto van een garage in de buurt. Op die manier heeft de website een duidelijke meerwaarde tov de bekende tweedehands websites.

Wil je ook een website laten maken? Ontdek hier hoe wij je kunnen helpen. 

 

Wil jij ook een website die je effectief meer klanten oplevert?

Contacteer mij voor een vrijblijvende babbel. Je kan mij gemakkelijk bereiken op mijn gsm (0486 62 14 56), via e-mail (stijn@mediaplay.be) of via onderstaand contactformulier.

Op werkdagen mag je van mij binnen 24u een antwoord verwachten.  • Client Claeys Cars Merelbeke
  • Date 29 september 2017
  • Tags Online marketing, Webdesign
  • URL View Project

Gerelateerde projecten