SEO advies voor Colora
  • SEO advies Colora Waregem

SEO advies voor Colora

De vraag van Colora

Colora had net een nieuwe website laten maken (inclusief uitgebreide webshop) door een gespecialiseerd web agency. Doordat er op dat moment niemand intern beschikbaar was met specifieke SEO-kennis, deed de marketing dienst van Colora beroep op MediaPlay voor het opvolgen van verschillende SEO-taken:

  • Algemene aanbevelingen en opvolging
  • Website audit
  • Advies over ontvangen offertes ivm SEO-wijzigingen
  • Opvolgen wijzigingen uitgevoerd door web agency
  • Uitwerken strategie om meer bezoekers aan te trekken voor bepaalde productgroepen

Onze opdracht

Voor grote bedrijven doen we de wijzigingen niet zelf, maar werken we nauw samen met het web agency dat de website bouwt en onderhoudt. Onze technische kennis geeft ons het voordeel dat we goed op de hoogte zijn van zowel het technische aspect van een website als van het online marketing aspect. Hierdoor kunnen we meedenken met alle partijen en gaat er minder tijd verloren.

Offertes bekijken we steeds vanuit het oogpunt van de opdrachtgever. Hierbij voeren we extra controles uit en onderzoeken we welke voorgestelde wijzigingen het meeste impact zullen hebben. Indien mogelijk stellen we ook goedkopere alternatieven voor of kijken we welke delen van een offerte door de eigen mensen uitgevoerd kunnen worden. Hierbij is het doel steeds een maximale impact in functie van het beschikbare budget / personeel.

Wil je meer weten over onze SEO-diensten? Ontdek hier hoe we je kunnen helpen aan meer bezoekers.

 

Kan jouw bedrijf ook extra SEO-advies gebruiken?

Contacteer mij voor een vrijblijvende babbel. Je kan mij gemakkelijk bereiken op mijn gsm (0486 62 14 56), e-mail (stijn@mediaplay.be) of via onderstaand contactformulier.

Weinig tijd? Geen probleem, ik kom graag naar je toe!

Op werkdagen mag je van mij binnen 4u een antwoord verwachten. 

Gerelateerde projecten