Nieuwe website voor Vakwerk in Lochristi
  • Webdesign voor Vakwerk in Lochristi

Nieuwe website voor Vakwerk in Lochristi

De vraag van Elie van Vakwerk

Elie had zelf een eerste website gemaakt, maar zijn volgende website liet hij liever maken. Elie had enkele wensen: de website moest goed zichtbaar zijn op alle toestellen en hij moest zijn website zelf op een eenvoudige manier kunnen aanpassen. Het was de bedoeling om zijn website als portfolio te gebruiken, zodat toekomstige klanten zijn gerealiseerde werken gemakkelijk konden raadplegen.

Hoe heb ik dit webdesign-project aangepakt?

Voor deze nieuwe website ben ik uitgegaan van een lay-out waarbij foto’s sterk benadrukt worden. Al snel vonden we de juiste template die met enkele gerichte aanpassingen volledig aan de smaak van Elie voldeed.

Eens de website klaar was, was het tijd voor het opladen van de realisaties. Zo hebben we er enkele samen ingevoerd. De bedoeling hiervan was dat Elie ze nadien zelf zou kunnen toevoegen.

Het resultaat

Deze website staat ondertussen al een tijdje online. Ondanks het feit dat het aantrekken van nieuwe bezoekers geen prioriteit was, kreeg ik onlangs een telefoontje van Elie. Hij vertelde mij dat zijn website hem toch al een aantal nieuwe mooie opdrachten had opgeleverd. Die nieuwe klanten waren bijna allemaal via de pagina’s met de realisaties gekomen die hij online had gezet. Zoiets is het beste bewijs dat het regelmatig updaten van je website veruit de beste manier is om meer bezoekers en meer nieuwe klanten aan te trekken!

Wil jij ook een website die effectief meer klanten oplevert?

Contacteer mij voor een vrijblijvende babbel. Je kan mij gemakkelijk bereiken op mijn gsm (0486 62 14 56), via e-mail (stijn@mediaplay.be) of via onderstaand contactformulier.

Op werkdagen mag je van mij binnen 24u een antwoord verwachten.  • Client Vakwerk bvba
  • Date 18 mei 2018
  • Tags Webdesign
  • URL View Project