Webdesign voor Fidesco in Kruishoutem
  • Webdesign Kruishoutem voor Fidesco

Webdesign voor Fidesco in Kruishoutem

De vraag van Filip van Fidesco in Kruishoutem

Filip van Fidesco contacteerde mij voor het maken van een nieuwe website. Fidesco had reeds enkele jaren een website, maar die was dringend aan vernieuwing toe. Zo was de website niet goed leesbaar op smartphones en tablets. Een moderne responsive website die zich automatisch aanpast aan het scherm van de bezoeker was van groot belang.

Daarnaast moest de website ook snel gelanceerd worden, in eerste instantie in een afgeslankte versie. Nadien zou er meer inhoud voor nieuwe pagina’s bijkomen.

Hoe heb ik dit webdesign-project aangepakt?

Aan de hand van enkele voorbeelden van andere websites, hadden de mensen van Fidesco mij vooraf aangegeven in welke stijl de nieuwe website moest zijn. Met deze informatie ging ik op zoek naar een gepaste WordPress-template.

Eens de layout in grote lijnen bepaald was, heb ik een nieuwe WordPress website opgezet en de nodige pagina’s aangemaakt. De foto’s werden aangeleverd door de mensen van Fidesco.

Eens de nieuwe website online stond, heb ik ook een opleiding over het CMS gegeven. Zo kunnen de mensen van Fidesco zelf de inhoud van de website beheren.

Het resultaat

Het resultaat was een moderne responsive website. Ondanks het feit dat SEO hier geen prioriteit was, is de website wel heel goed zichtbaar voor enkele interessante zoektermen.

 

Wil jij ook een website die effectief meer klanten oplevert?

Contacteer mij voor een vrijblijvende babbel. Je kan mij gemakkelijk bereiken op mijn gsm (0486 62 14 56), via e-mail (stijn@mediaplay.be) of via onderstaand contactformulier.

Op werkdagen mag je van mij binnen 24u een antwoord verwachten.  • Client Fidesco vermogensadvies
  • Date 6 februari 2018
  • Tags Webdesign
  • URL View Project

Gerelateerde projecten